Forside / Rådgivning / Autisme og parforhold kan lykkes med parrådgivning

Autisme og parforhold kan lykkes med parrådgivning

Autisme og parforhold kan være noget af en mundfuld. Men med parrådgivning, kan I bedre forstå hinanden og blive gladere.

Parrådgivning går ud på, at I begge bliver klogere og begge lærer nyt.

Parrådgivning er en mulighed for, at I begge kan få taletid og blive hørt. Det er en mulighed for, at I kan få hjælp til at finde løsninger til de problematikker, som I bliver ved med at løbe ind i.

Parrådgivning tager udgangspunkt i, at I er to i forholdet og begge skal have glæde og lyst til at dele hverdagen med hinanden. Derfor skal I begge have mulighed for at sætte jeres præg på hverdagen. Der skal tages hensyn til jeres forskellighed på en måde, hvor I begge bliver glade igen. Når den ene part har en autisme spektrum forstyrrelse, som eksempelvis asperger, vil parforholdet bære præg af en fundamental forskellig måde at forstå situationer og normer på, og uden mulighed for at gøre sin partner begreb om dette. Det går ud over kærligheden, hvilket er en skam, for med lidt støtte og hjælp, kan I sagtens genfinde mulighederne for det gode liv sammen. Autisme og parforhold kan virke og være til glæde for begge.

 

Parrådgivning hjælper til med at styrke de kærlighedsbånd I har og sætter fokus på, hvor og hvordan I er stærke sammen. Autisme og parforhold kan lykkes med parrådgivning.

Parrådgivning kan indeholde:

 • Tydeliggørelse af jeres spilleregler hjemme
 • Oversættelse mellem jer. Hvad siger hun, hvad siger han? Hvad menes der?
 • Besvarelse af typiske spørgsmål om kvinder og mænd
 • Ideer til, hvordan du kan bruge din logik til at forstå din partner
 • Tydeliggørelse af, hvordan I giver hinanden kærlighedsgaver
 • Ideer til, hvordan du kan bruge din logik til at dæmpe stress, angst og tankestrømme

Skånsom og virksom parrådgivning kræver:

 • At I begge kan tie stille, når den anden eller jeg taler
 • At I vil lytte til hinanden og til mig
 • At I begge overholder de aftaler, der indgås fra gang til gang
 • At I begge taler pænt til og om hinanden
 • At I begge vil anstrenge jer for at lytte efter de omsorgsfulde og svære ting, den anden siger

 

Det kan være svært at sidde sammen og tale om forholdet med en fremmede. Sådan har de fleste mennesker det, for forholdet er privat. Man skammer sig måske over den adfærd man har eller er bange for, at nogle af de ting man har sagt eller gjort kommer frem og bliver fordømt.

Parrådgivning gå ikke ud på at dømme hvem der er rigtig eller forkert. Det går ud på at hjælpe jer med at opdage, hvordan I gør jeres partner glad eller trist. Det går ud på at prøve at forstå jeres partners oplevelse.

Parrådgivning går ikke ud på at finde sandheden om jeres forhold. Det går ud på, at den oplevelse I hver især har om jeres liv i parforholdet, skal vises frem, så I kan danne en fælles forståelse og oplevelse.

 

Vigtigt:

Hver session afsluttes med, at I aftaler, hvilke af de temaer I har talt om, der må mindes om derhjemme. Ved at tage stilling til, hvad der må mindes om og hvad der skal blive i terapilokalet, er der mulighed for at skærme og passe på sig selv. Ingen skal høre for noget de har sagt, hvis det ikke er aftalt.

 

Mine priser for parrådgivning

Rådgivning på Bryggen i Mikadohouse eller Skype/messenger

Parrådgivning er 90 minutter og koster 1250,–

Klippekort med 3 gange parrådgivning (spar 50% 1 af gangene) 3225,-

 

Obs: Klippekortet betales på én gang og kan ikke overdrages til andre.

Ubrugte klip refunderes ikke. Klippekortet gælder i 2 år

 

Kontakt mig på kontakt@mariannemerling.dk

Eller ring/sms på 60839133

 

Book mig her

 

Få aktuelle nyheder om bøger og events, samt brugbare case-storys, som kan give dig nye muligheder i dit parforhold. Tilmeld dig mit nyhedsbrev