Forside / Bøger

Bøger

Køb mine bøger om autisme og parforhold her 

Jeg har skrevet tre bøger, som hver især kaster lys på autisme og parforhold.

  • Schh, min mand er asperger
  • Autisme, kærlighed og det svære parforhold
  • Arbejdsbog for autismerelaterede parforhold

Bogen ‘Schh, min mand er asperger’ tager udgangspunkt i 5 kvinders fortælling, om et kærlighedsliv sammen med deres mand, der sandsynligvis er asperger. Som rigtig mange andre kvinder, lever disse 5 kvinder med deres viden i hemmelighed og arbejder på forholdet som hemmelige agenter.

Læs mere og bestil her


Autisme, kærlighed og det svære parforhold

Bogen ’Autisme, kærlighed og det svære parforhold’ tager udgangspunkt i 5 kvinders fortællinger om autismerelaterede parforhold, hvor kærligheden ikke er nok. Kompleksiteten i parforholdet samt ødelæggende overlevelsesstrategier, for udvikler parforholdet til at være et trivselstruende element for begge parter.

Læs mere og bestil her:


Bogen ’Arbejdsbog for autismerelaterede parforhold’ tager udgangspunkt i 5 essentielle parforholdstemaer, som oftest er under pres i et autismerelateret parforhold. Hvert tema har viden, eksempler og øvelser, således at du alene eller sammen med din partner, kan skabe bevægelse og højne jeres trivsel i parforholdet.

Læs mere og bestil her.

 

Få aktuelle nyheder om bøger og events, samt brugbare case-storys, som kan give dig nye muligheder i dit parforhold. Tilmeld dig mit nyhedsbrev