Forside / Bøger / Schh, min mand er asperger

Schh, min mand er asperger

Bogen ‘Schh, min mand er asperger’ tager udgangspunkt i 5 kvinders fortælling, om et kærlighedsliv sammen med deres mand, der sandsynligvis er asperger. 

Bogen kaster lys på autismerelaterede parforhold og har fokus på ressourcer og muligheder.

Schh, min mand er asperger

Uddrag fra bogen “Schh, min mand er asperger”:

Du møder eksempelvis Charlotte der lever med børnelægen Kim, samt deres to børn, Tristan og Liv. Charlotte føler, at hun er ved at gå i stykker, når børnene har det svært.

Charlotte vidste godt, at Tristan var udmattet efter en lang dag i skolen, men hun måtte hellere være solidarisk med Kim.

Hun sendte Tristan lidt strenge øjne og sagde, at nu skulle han sætte sig ved bordet. Han begyndte at græde, men satte sig. Kim ignorerede ham og spiste bare videre, mens han forklarede Liv, at han havde ordnet hendes kæde og kædeskærm. Han pointerede, at hvis hun brugte støttebenet frem for at smide cyklen, ville den holde længere.

Charlotte sad og prøvede at finde en god måde at være ved bordet på. Tristan græd, Kim snakkede og snakkede om cyklen, og Liv sad tavst med maden foran sig og lod sin far snakke. Charlotte følte nogen gange, at det var et galehus!

 

Om bogen:

Bogen er baseret på at vise, hvordan der er gode og svære elementer i parforholdet med en asperger. Ingen af kvinderne er rene engle eller har superkræfter. Det er kvinder som dig om mig, der er gode til noget, men som også reproducerer dumme vaner i forholdet. Altså livet på godt og ondt i et forhold med en autist.

Det er kvindernes perspektiv og derved er det deres tanker og følelser du følger. Ind i mellem har jeg afsnit, hvor jeg sætter ord på nogle af de problematikker, der usynligt udspiller sig i denne slags forhold.

Jeg har taget udgangspunkt i både mine egne erfaringer og dem som jeg er stødt på i min praksis som rådgiver

Køb bogen:

Bogen koster 300, – kr. (plus porto 30 kr.) og kan købes her hos mig. Du får en personlig hilsen samt fin indpakning af bogen. Jeg benytter DAO, så bogen bliver leveret allerede 2-4 dage efter køb!

Du kan også købe bogen gennem SAXO og andre online boghandlere.

 

  • 30,00 kr.
  • 0,00 kr.

 

Få aktuelle nyheder om bøger og events, samt brugbare case-storys, som kan give dig nye muligheder i dit parforhold. Tilmeld dig mit nyhedsbrev